KIRIKKALE / MERKEZ - Tüpraş Ortaokulu

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz (29.10.2023).

Ekm

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ile öğrencilerimize geleceklerine dair karar almada yardımcı olmak ve farkındalık yaratmak adına lise ziyaretleri yaptık(26/10/2023).

Ekm

Öğrencilerimiz tenefüs aralarında Eba' da vakit geçiriyor, gönderilen ödev ve etkinlikleri takip ediyorlar (26.10.2023).

Ekm

#CodeWeek haftası kapsamında başlattığımız" Tüpraş Ortaokulu Cumhuriyetimizin 100. Yılı için Kodluyor" etkinliği tüm hızıyla devam ediyor (11.10.2023).

Eyl

Okul müdürümüz Nuh BARAKLI, müdür yardımcımız Ercan TEMİZ, rehber öğretmenimiz Osman MACİT ve sınıf şube öğretmenlerimizin katılımıyla sekizinci sınıf velilerimizle hem LGS konusunda bilgilendirme hem de sene başı toplantısı yapıldı (14/09/2023).

Eyl

Okul müdürümüz Nuh BARAKLI, müdür yardımcımız Ercan TEMİZ, rehber öğretmenimiz Osman MACİT ve sınıf şube öğretmenlerimizin katılımıyla beşinci sınıf velilerimizle hem tanışma hem de bilgilendirme toplantısı yapıldı (13/09/2023).