KIRIKKALE / MERKEZ - Tüpraş Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Öğrencilerimiz 10’dan fazla yarışma ile eğlenceli vakit geçirdi. 5/B sınıfında bulunan öğrencimiz şarkı seslendirirken 6B sınıfında bulunan öğrencimiz piyanosu ile 23 Nisan şarkısını çaldı. Bununla birlikte okulumuz folklor ekibi ve 6A sınıfı da programda gösteri düzenledi. Şiir dinletisinin de yer aldığı bu programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz (23.04.2024).

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlıkları okulumuzda tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda öğrencilerimiz okul pencere ve sınıf kapılarını süsledi (22.04.2024).

Mrt

Okul Türkçe Öğretmenimiz İrfan KARADOĞAN'ı emekliliği sebebiyle duygusal bir tören ile okulumuzdan uğurladık. Bu emekliliğin öğretmenimiz için huzurlu, sağlıklı ve heyecanlı güzel bir başlangıca müjde olmasını dileriz (29.03.2024).

Mrt

Küçük Kızlar Softbol takımımız İl birincisi oldu. Takımımız tebrik ediyoruz (28.03.2024).

Mrt

Yıldız Erkekler Badminton Takımımız ilimiiz temsilen Çorum'a gitti (28.03.2024).

Mrt

Öğrencilerimiz sınıflarını birbirinden güzel şekilde süsleyerek Ramazan ayına merhaba dedi (19.03.2024).

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında program düzenledik. Programda emeği geçen okul sosyal bilgiler öğretmenimiz Menşure YILMAZve Kazım KÖKSAL'a, müzik öğretmenimiz Faruk SERPİM'e, matematik öğretmenimiz Nuran KAPLAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz(18.03.2024).

Mrt

14 Mart Dünya pi(π) gününü öğrencilerimizin tasarladığı maske, şapka, tişört , istasyon çalışması, anahtarlık ve kitap ayracı  gibi çeşitli materyallerle koridorlarımızı süsleyerek kutladık. Çalışmalarda emeği geçen matematik öğretmenlerimiz Hakime ERKOL ve Nuran KAPLAN başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz (14.03.2024).

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü kapsamında  İstiklal Marşımızı coşkuyla okuduk (12.03.2024).

Mehmet Akif Ersoy ve Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. yazılıları 25 Mart Pazartesi günü başlayıp 5 Nisan Cuma günü sona erecektir. Öğrencilerimize başarılar dileriz (05.03.2024).

Şbt

İlimiz genelinde yapılan badminton müsabakalarında Yıldız Erkek takımımız Kırıkkale şampiyonu oldu. Okul beden eğitimi öğretmenimiz Görkem DURMUŞOĞLU'nu ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz (29.02.2024).

Şbt

28 Şubat Sivil savunma günü kapsamında deprem tatbikatı gerçekleştirdik (29.02.2024).

Şbt

Beşinci sınıf öğrencilerimiz evdeki eşyalarından bir mağaza oluşturarak fiyatlandırdı. Ürünler üzerinden yüzde hesaplayarak matematiği hayatın içinde görselleştirdi (28.02.2024).

Şbt

Öğrencilerimiz Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında birbirinden güzel sözlükler tasarladı (27.02.2024)